Konfirmantweekend

[singlepic id=152 w=320 h=240 float=left]Helga 26. – 28. okt var det konfirmantweekend på Fjelltun. Vi fikk et nydelig vær og konfirmanter fra Songe, Birkeland, Porsgrunn, Skien, Kragerø, Brunlanes og Arendal, fant fort fram til hverandre og knyttet vennskap. Fra Risør hadde vi også med to av fjorårets konfirmanter som medledere. Temaet for weekenden var: Jesus i møte med mennesker. Det fikk konfirmantene utforske på mange ulike måter. De hadde stilletid der de leste bibelhistorier, de dramatiserte, samtalte i grupper, hørte på undervisning og deltok på Thomasmesse og gudstjeneste. Det var fint å se at konfirmantene stoppet opp og lot det de hørte og opplevde slippe inn på livet. Ellers var det mye lek, latter og moro. Mafiaen var visst også til stede…….[singlepic id=151 w=320 h=240 float=right]

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.