Konfirmasjonsgudstjeneste 27.mai i Risørhuset.

[singlepic id=134 w=320 h=240 float=left][singlepic id=135 w=320 h=240 float=right]Vi var litt spente da vi leide Risørhuset til konfirmasjonen. Ville vi klare å skape en gudstjeneste her? Ville det komme nok folk til at det ikke føltes tomt? Sist søndag viste det seg at alle slike bekymringer var forgjeves. Alteret fra kirka var på plass med bibel, lys og en hvit rose for hver konfirmant, og det var bare noen få ledige plasser på de to bakerste benkene. Flott å se så mange fine, pyntede mennesker. Konfirmantene hadde et opptrinn der de sammenlignet fortellingen til C S Lewis: « Løva, heksa og klesskapet»  med den store bibelske fortellingen. To av konfirmantene var nemlig med å spille i Risør ungdomsteaters oppsetning av Narnia. Med lånte kostymer fra teateret  kom de i fra oppgaven med glans. Ikke rart at pastoren var stolt. [singlepic id=136 w=320 h=240 float=left]To av konfirmantene deltok også med nydelige solosang. Ellers fikk gamle salmer ny giv når de ble jazzet opp på flygelet og forsangergruppa dro med seg alle i allsangen. Et stort team stod bak gjennomføringen av denne gudstjenesten. Takk til alle sammen! [singlepic id=137 w=320 h=240 float=right]

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.