Arredondo og Sødal (+ Englekoret) til Risør Frikirke!

Arredondo-SødalKonsert lørdag 6. februar kl. 19
For billetter se: Facebooksiden

Det er allerede gått 15 år siden Maria Sødal Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Med mange hit’er på samvittigheten, kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland har hun de siste årene samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal.

Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Våren 2016 har de en konsertserie i duoformat, hvor de samarbeider med pianist Øystein Lund Olafsen. Dyktige Lund Olafsen har en av landets lengste musikalske merittlister og har samarbeidet med svært mange av landets fremste artister. På konserten i Risør får de i tillegg hjelp av Risørs eget «Englekor»

Konserten i Risør Frikirke blir noe av det siste trioen gjør før de reiser på turne i Kina i slutten av februar.

Konserten er som sagt i en kirke, men som artistene selv sier: «Frikirken er ikke et kulturhus, noe vi absolutt respekterer, men det er likevel høyt under taket. Derfor vil vårt varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra Sound of music, gospel, viser, samt noen religiøse sanger.

«Med en kraft, dynamikk og innlevelse som en sjelden ser og hører maken til, bergtok Torstein Sødal publikum» – Romsdal budstikke

«Magisk Maria» – VG, etter premieren på The Sound of music

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.