Temadag: Å skape og uttrykke seg, – en hjelp til å takle livet?

[singlepic id=178 w=320 h=240 float=left]Lørdag 16. mars var det temadag i Risør Frikirke. Da var det Anne Borghild Bergem Klemsdal som viste fram bildene sine og fortalte ut fra dem hvordan hun hadde opplevd det å være deprimert. Hun fortalte også om hva det hadde betydd for henne å sy bildene og hvilke tanker som lå bak hvert enkelt bilde.

I tillegg fortalte Nete Hidle fra sitt liv som kunstner og hvilke tanker hun hadde rundt kunsten sin. Hun er et menneske med lang livserfaring (85år) og kloke tanker, så dette var interessant å høre på.

Det var det også å få høre diktene til Hjørdis Lindland og få hennes tanker om å kunne uttrykke seg med ord. Det siste bildet til Anne og det siste diktet til Hjørdis passet sammen som hånd i hanske.[singlepic id=179 w=320 h=240 float=right]

Takk til alle tre som delte fra livene sine med oss.

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.