Konsert med Karin Okkenhaug og Lewi Bergrud mandag 2. mars kl 20.00

Vi har gleden av å få besøk av to av Norges mest spennende musikere. Karin Okkenhaug er født og oppvokst i Skien. Hun har jobbet som korist for en rekke artister, og ga i 2018 ut sitt kritikerroste debutalbum «Se det du ser». I april går hun igjen i studio sammen med noen av landets fremste musikere. 

Lewi Bergrud er fra Toten, men er nå bosatt i Porsgrunn. Han har reist land og strand rundt som bassist for utallige band. Men Lewi er ikke bare bassist. Her har vi å gjøre med et musikalsk multitalent. Han har gitt ut 4 plater under eget navn og du har garantert hørt noen av de fengende låtene hans på radio.

Lewi og Karin er begge dyktige historiefortellere og er opptatt av å formidle livet. Ærlig, ekte, vart og nært er beskrivelser fra publikummere som har vært på konserter med dem. Nå gleder de seg til å stå sammen på scenen og i samspill med publikum skape en varm stund i Risør frikirke. 

Billetter selges i døra før konserten. Voksne kr 200,-, skoleelever/studenter kr 100,-.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.