Trøste og bære m/ Steinar Ekvik:

Hvordan stille opp for hverandre i livets motbakker?
Seminar lørdag 26. mars. Kl 10.00 – 14.00.

Hva gjør godt når livet er vondt? Hva blir til hjelp når de vanskelige dagene kommer? Hvordan kan vi være til støtte og hjelp for hverandre selv når livet gir oss tap som er endelige og ikke lar seg reparere eller helbrede?

Mange kan fortelle om hva støtten fra andre fikk bety i motgangen. Mange kan fortelle om da støtten uteble og de måtte kjempe unødvendig alene. Vi er forskjellige og har ulike behov også i vanskelige tider. Derfor er det viktig at vi blir møtt på en måte som er god for oss. Det gjelder ikke bare voksne, men også barn og unge. Dette er en seminardag som har som mål å gi hverandre økt trygghet og frimodighet når det gjelder å trøste og bære og stille opp for hverandre i livets motbakker.

Steinar Ekvik er prest, forfatter og foredragsholder. Han arbeider siden 2004 som sogneprest på Kråkerøy ved Fredrikstad, men er nå pensjonist. Tidligere har han blant annet vært ledende sykehusprest ved Det norske radiumhospital i syv år. 

Kursavgift: kr. 200,- (kursutgifter + et måltid mat) Påmelding til Else Birgit Bergem Strand tlf 411 03 960 eller risor@frikirken.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.