Menighetsweekend

Glede!
Risør Frikirkes weekend på Fjelltun har lange tradisjoner; en fin helg med rom for både avslapning, turer, lek, fellesskap, bibelfortellinger, alvor og latter. Vi håper vi blir en god gjeng på tur 7. – 9. september! Tema for felleskapshelga i år er «Glede».

Reise
Reisen skjer i privatbiler. Det er fint hvis vi satser på å være framme kl 19.00 for innkvartering. Vi spiser kveldsmat kl 19.30. På søndag avslutter vi helga etter middagen som serveres kl 13.00.

Priser
Barn 0 – 4 år: kr 0,- Barn 5 – 12 år: kr 300,- Ungdom 13 – 19 år: kr 400,- Voksne: kr 600,- Familie: Maks kr 1.800,-
Blir du bare en natt, er det kr 150,- reduksjon i prisen.
Hvis du vil betale rett til Frikirkens konto, er kontonummeret 8220.02.86320. Regn med kr 50,- hver vei til sjåføren hvis du haiker.

Ta med
✓ Pålegg og brød til 4 fellesmåltider, og gjerne litt kake.
✓ Grillmat til lørdag, og termos til turen.
✓ Sengetøy: Laken og pute med trekk samt sovepose eller dyne.
✓ En venn, en nabo, et barnebarn eller ei bestemor. I år håper vi på å bli en enda mer mangfoldig forsamling enn vanlig. Har du kontakt med én eller flere innvandrere? Inviter dem med på weekend!

Meld deg på!
Påmeldingsfristen er søndag 2. september til pastor Else Birgit Bergem Strand på tlf 411 03 960 eller mail til risor@frikirken.no. Meld deg gjerne på så fort som mulig! Si ifra om romønsker og om du trenger transport eller har ledig plass i bilen! Gi også beskjed om det er matallergier etc. som vi må ta hensyn til.

Her finner du brosjyra: menighetsweekendbrosjyre 2018

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Menighetsweekend

Høstens aktiviteter starter opp.

Tirsdag  28.aug  kl 17.30: Sprell levende.

Tirsdag  28.aug  kl 19.00: Reload

Onsdag 29.aug  kl 17.30: Speideren på Akland

Torsdag 30.aug  kl 19.00: Kufa

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Høstens aktiviteter starter opp.

Sommeren 2018

I sommer har du en spennende mulighet i kirka.

Spencer Robinson vil gå igjennom Kolosserbrevet i juli. (Oversettelse fra engelsk til norsk tilbys)

Søndag   1. juli kl 11: Spencer taler på gudstjenesten og innleder om Kolosserbrevet
Søndag   8. juli kl 11: Bibeltime
Søndag 15. juli kl 11: Bibeltime
Søndag 22. juli kl 11: Bibeltime

Søndag 29. juli – ikke program i kirka
Søndag 5. august kl 11: Vanlig gudstjeneste.

Spencer Robinson er en amerikaner som kommer fra alligatorenes land, Sør-Louisiana. Spencer studerte ved Calvary Chapel Bible College York, UK, hvor han også underviste etter fullførte studier. Han har også jobbet som bibelskolelærer i Irland. For øyeblikket tar han en Master i Teologi ved The Southern Baptist Theological Seminary i Kentucky, USA. Spencer er gift med Mari Gjetmundsen Robinson, og i vinter fikk de sin første sønn, Micah.

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Sommeren 2018

Sommer

Søndag 2. juli er siste gudstjeneste i menigheten før sommerferien. Første gudstjeneste etter ferien er 6. august. Det er en felleskirkelig gudstjeneste i Risør Kirke med Magnolia Jazzband. Vi ønsker alle god sommer og minner om at det er gudstjenester i Dnk hele sommeren.

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Sommer

Skaperverkets søndag

Vi feirer skaperverkets søndag.

På grunn av at det er utrygt for regn, blir arrangementet kl 12 i Frikirken.

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Skaperverkets søndag

Fra skam til livsmot

Seminar i Risør Frikirke lørdag 25. mars 2017 kl 10.00 – 14.00.

Fra skam til livsmot 2017 løpeseddel

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Fra skam til livsmot

Onsdag 15: Grønn framtid – Temamøte for «Grønn menighet»

Onsdag 15. februar inviterer vi til temamøte i Frikirken.

Tema nummer 1 er elbil!

• Er elbil er en løsning for framtiden.
  • Besøk av elbilforhandler
  • Mulighet for prøvekjøring

Vi minner om at 2017 er «FNs år for bærekraftig turisme og utvikling»

Hvordan kan vi som turister handle bærekraftig.

Enkel bevertning.

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Onsdag 15: Grønn framtid – Temamøte for «Grønn menighet»

Bønnetime onsdag 25. januar kl 19.30

Velkommen til bønnetime i Frikirken!

Kirka er åpen. Tid til stillhet og bønn. Alteret er pyntet. Det er anledning til å tenne lys. Sett deg ned en time eller kom og gå når du selv ønsker. Det vil ikke være noe «program» for samlingen.

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Bønnetime onsdag 25. januar kl 19.30

Program for våren

Her kan du laste ned brosjyren: risor-frikirke-varen-2017-brosjyre

Klikk på bildene for større versjon