Friluftsgudstjeneste på Skjeldsø

[singlepic id=138 w=320 h=240 float=left]Det var nok mange som lurte på om det ble friluftsgudstjeneste denne søndagen, men yr.no hadde lovt at det skulle klarne opp. Det gjorde det heldigvis også. Anne Marit Dalane hadde som alltid gjort det koselig med markblomster i vaser og nyklipt plen. Svein ledet gudstjenesten og aldri hadde han opplevd så aktiv deltagelse under «opplysninger» posten på programmet. Vi fikk fin sang av Rebecca med støtte av Signe. Etterpå var det vandring til ulike poster der vi gikk igjennom gudstjenestens ledd. Vi hadde et godt og stort kirkerom som gjorde at vi nøt dagen ekstra godt. Etterpå var det grilling, fotballspilling, kubbespill og tønnerulling i kjent stil. Nok en vellykket samling på Kjeldsø.[singlepic id=140 w=320 h=240 float=right]

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.