Ungdomsgudstjeneste

[singlepic id=164 w=320 h=240 float=right]Søndag kl 18 var det ungdomsgudstjeneste i kirka. Det var et samarbeid mellom Den Norske Kirke, Baptistkirka og Frikirka. Salen ble fylt opp av konfirmanter og andre ungdommer, ja noen få av den litt eldre garde hadde også våget seg inn. Over 100 mennesker til sammen. [singlepic id=165 w=320 h=240 float=left]Det var et stort team i sving for å arrangere denne gudstjenesten. Et lovsangsband hadde øvd inn flere sanger, Maria Hansen sang solo, BiG teamet og konfirmantene i Frikirka hadde laget stasjoner, tekniker var på  plass, på kjøkkenet var en gjeng med damer i full sving og prester og pastorer var det også flust av. Gudstjenesten var arrangert som en Thomasmesse med ulike stasjoner folk kunne besøke. Her kunne de tenne lys for noen de tenkte på, skrive takkebønner på en papirlapp, legge steiner ved korset og mye annet. Det var også en egen nattverdstasjon. Her var mange innom. En flott gudstjeneste![singlepic id=166 w=320 h=240 float=right]

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.