Og slik ble julefeiringen….

[singlepic id=168 w=320 h=240 float=left]Julaften: Filip og Signe hadde stablet på beina et julekor. Det er så flott at så mange ungdommer som kommer hjem på ferie er villige til å stille opp. [singlepic id=173 w=320 h=240 float=right]Pastor fortalte om alle tradisjonene rundt julefeiringen som skapte en flott ramme rundt julens bilde. Gud som berører menneskene i det lille barnet i stallen. Tre vise menn kom også på besøk.[singlepic id=171 w=320 h=240 float=left][singlepic id=175 w=320 h=240 float=right]

 

 

 

1. Juledag: Eivind  og Bente  spilte og sang så flott for oss at det ble helt stille lenge etter de var ferdige med den siste sangen. [singlepic id=172 w=320 h=240 float=left]Vi kjente at vi hadde fått vært med på noe stort. Flott var det også å kunne feire sammen at Ordet var blitt menneske, og at alle dem som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn..

Julefesten: Og så hadde vi julefest med alt tilbehør. [singlepic id=174 w=320 h=240 float=right]Benjamin lagde et helt orkester med lyder skapt av munnen inn i en mikrofon. Det hadde selvsagt et navn, men det er glemt… Risørgjengen sang for oss og Silja Mari leste et nydelig dikt om vår verdi som menneske. Ivar  skapte liv til fortellingen om skomakeren og hans julefeiring. Han minnet oss på at det vi har gjort mot en av disse minste, det har vi gjort mot Jesus selv. Dessuten spilte Sofia flott trompet og Ingvild sang et par nydelig tolket sanger for oss. Alle fikk god mat og de minste fikk løpe uhemmet rundt juletreet i pausen og alle fikk være med å gå hånd i hånd rundt treet og synge julesanger i to runder. Det var moro med så mange som møtte opp og gjorde festen til det den ble.[singlepic id=170 w=320 h=240 float=left]

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.