Bli med på weekend!

[singlepic id=194 w=320 h=240 float=left] 6. – 8. september er det bare å sette av i kalenderen med en gang. Da er det på Fjelltun leirsted i Drangedal det skjer. Det blir uteaktiviteter og innefellesskap. Trond Vorhaug blir med. Han er flink til å snakke om tro på en måte som alle kan forstå og veldig flink med musikk. Ellers kommer Helene og Torstein Kiserud. De har vært med i KRIK og kanoturen for ungdommer er reddet. Men viktigst av alt er alle deltakerne. Håper mange har lyst til å bli med å se hva dette er for noe. Meld deg/dere på til pastor: Else Birgit Bergem Strand tlf 41103960. Mer info kan du/dere få samme sted. Det er også lagt ut brosjyrer i kirka.[singlepic id=147 w=320 h=240 float=right]

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.