Velkommen til julefeiring i Risør Frikirke!

[singlepic id=217 w=320 h=240 float=left] Julaften blir det gudstjeneste kl 16. Da er det et eget jule gospel kor som skal synge. Det er ungdommer som er hjemme på ferie, men også noen som enda bor her som synger for oss under ledelse av Signe. I stedet for en preken blir det en litt annerledes formidling av juleevangeliet.

1. Juledag blir det gudstjeneste kl 12. Da er det den flotte teksten i Joh 1 som er prekentekst. Bare å høre den lest, er en preken i seg selv. Tre hjemvendte ungdommer deltar også på denne gudstjenesten. Henning synger for oss og Eivind spiller piano. Helene leser tekst.

29. Desember er det julefest kl 16. Da er det et variert program med mange aktører på banen. Rachel holder andakt, Hanna synger og det blir både mat og gang rundt juletreet. Her tror vi både små og store vil kose seg.

1. Nyttårsdag er det gudstjeneste kl 12. Denne søndagen kalles «Jesu navnedag». Et flott tema å utforske nærmere. Familien Klemsdal bidrar mye på denne gudstjenesten. Jentene synger og far spiller. Det å starte det nye året med en gudstjeneste er en god måte å få tid til ettertanke og refleksjon.

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.