Grønn menighet

[singlepic id=231 w=320 h=240 float=left] Onsdag 5. februar var det temamøte om å være «Grønn menighet». Knut Homme fortalte levende og engasjert om nødvendigheten av at vi bryr oss om miljø og rettferdighet. Han viste små videosnutter om klimautviklingen på jorda og gav oppmuntring til at det nytter å engasjere seg. [singlepic id=232 w=320 h=240 float=right]Jon – Olav Strand fortalte fra sitt arbeid som varafylkesordfører og hva han fikk lære og delta i som politiker når det gjaldt miljøspørsmål. Det var virkelig interessant å høre på dem begge to, og det var tydelig at de hadde mye kunnskap om temaet. Som et avbrekk fikk vi 4 hendig pianospill som imponerte stort. [singlepic id=233 w=320 h=240 float=left]Etterpå satte vi oss rundt et langbord og spiste kveldsmat sammen. Der ble det servert rettferdig kaffe og andre fair trade produkter. Vi er glad for å være «Grønn menighet» og vise at vi ønsker å delta i kampen for å bevare jorda vår og at den skal være et godt sted å bo på for alle

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.