Søndagsåpent 30.mars kl 18.00 i Risør Frikirke

[singlepic id=239 w=320 h=240 float=left]Vi fortsetter med våre annerledesgudstjenester og denne gangen er temaet:   ..om tull og tøys og store spørsmål..

Har Gud humor? Er det rom for latter og lek i kirken eller bare det store alvoret? Kan vi nærme oss de store spørsmål i livet også med humor? Vår gjest denne gangen er Bjørg Øygarden. Informasjon finnes på Wikipedia og på hennes hjemmeside. Der står det: «Jeg er en vakker, passe tykk og gjennomklok kvinne i min beste alder – litt som Karlson på taket, bare minus propellen». Hun blir intervjuet av Else Bergem Strand og vil også opptre med et lite innslag. Einar Johansen leder kvelden, Signe Andresen synger, Ole Aleksander Klemsdal spiller og Bjørn Haugersveen deler sine tanker om emnet

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.