Påskefeiring

[singlepic id=247 w=320 h=240 float=left]Er det rart en pastor er takknemlig. Disse var med å skape gudstjenester i Risør Frikirke i påska enten med pynt, sang, mat, spilling, stopping av stoler, tilrettelegging av gudstjenesten, lesing av tekst, data hjelp og tale: Åsne, Knut, Oskar, Steinar, Grete, Jon – Olav, Elisabeth, Signe, [singlepic id=246 w=320 h=240 float=right]Filip, Sander, Benjamin, Mathias, Jonatan, Mette, Torvald, Engebret, Jostein, Ingeborg, Sofie, Anne, Merethe (Jeremias og Noa), Maria, Rachel, Hanna, Henning, Berit Elise, Laila, Per  + 19 som stilte opp til søndagens preg påskedag og 4 delte ut påskeliljer ved avslutningen av gudstjenesten. TAKK!!!!!!! (og så håper jeg inderlig jeg ikke har glemt noen….) Dette kaller jeg teamwork

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.