Dialogmøte

g-sandbergOnsdag 18.april var det dialogmøte i Akland Frikirke. Frikirken ble i høst omorganisert, og Geir Sandberg ble ansatt som daglig leder. Han har sammen med andre fra Frikirken sentralt, reist rundt på besøk til alle de 82 frikirkemenighetene i Norge. Fra Risør Frikirke møtte diakoner, eldsteråd og representant fra FriBu. Songe, Gjerstad og Akland Frikirker var også representert. Geir Sandberg holdt et interessant foredrag ut fra Frikirkens motto «Sammen om oppdraget». Han pekte på den historiske sammenhengen vi står i og spurte så hvor veien skulle gå framover. Deretter var det gruppesamtale menighetsvis før vi oppsummerte i plenum. Det var godt å bli lyttet til som lokalmenighet og vite at innspillene blir tatt med inn til den sentrale ledelsen. Takk for dette møtet! Besøk gjerne Frikirkens hjemmeside: Frikirken.no

 

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.